Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

3D Design BMW M6 Gran Coupé by Carrozzeria Carbon Reviewed by Momizat on . Crni ljepotan kojeg možete vidjeti na ovim slikama je djelo tunerske kuće Carrozzeria Carbon, koja je prikazala kako M6 Gran Coupé prema njihovom mišljenju treb Crni ljepotan kojeg možete vidjeti na ovim slikama je djelo tunerske kuće Carrozzeria Carbon, koja je prikazala kako M6 Gran Coupé prema njihovom mišljenju treb Rating: 0

3D Design BMW M6 Gran Coupé by Carrozzeria Carbon

Advertisement

Crni ljepotan kojeg možete vidjeti na ovim slikama je djelo tunerske kuće Carrozzeria Carbon, koja je prikazala kako M6 Gran Coupé prema njihovom mišljenju treba da izgleda. Dakle fokus je bio na vizuelnom dojmu, dok pod haubom nisu ništa dirali.

A i što bi, kada su performanse koje obezbjeđuje 4.4-litarski V8 sa 560KS sasvim dovoljne. Od 0-100 M6 Gran Coupe ubrzava za 4.2 sekunde, maksimalna brzina je elektronski ograničena na 250km/h, s tim da se blokada opcijski može skinuti, pa se tada ne zaustavlja sve do 305 km/h. Međutim, nakon što smo nedavno vidjeli Hamannov tuning M6 GC-a zaključili smo kako definitivno ima prostora za poboljšanja po pitanju izgleda. Tog su očigledno mišljenja i ekipa iz Carrozzerie Carbon, pa su ga nadogradili sa novim prednjim spojlerom, setom pragova, difuzorom, stražnjim spojlerom i sportskim ispušnim sistemom. Po želji se mogu dobiti i nove felge, koje se odlično slažu uz boju i izgled ostatka karoserije, zatim plava kočiona kliješta, neke šminkerske naljepnice (poput ove sivo-bijele trake koja se proteže bočnim dijelom), pedale od nehrđajućeg čelika i nove patosnice. Rekli bismo standardna nadogradnja, ali gledajući ove slike, pitamo se da li i treba više od ovoga?

Komentari korisnika: