Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

ABT nabrijao Audija RS6 na 700KS Reviewed by Momizat on . ABT, jedan od najpoznatijih i najvažnijih Audijevih tunera, danas je po drugi put predstavio nabrijanu izvedbu modela RS6 Avant. Tuning se sastoji od ABT S Perf ABT, jedan od najpoznatijih i najvažnijih Audijevih tunera, danas je po drugi put predstavio nabrijanu izvedbu modela RS6 Avant. Tuning se sastoji od ABT S Perf Rating: 0

ABT nabrijao Audija RS6 na 700KS

Advertisement

ABT, jedan od najpoznatijih i najvažnijih Audijevih tunera, danas je po drugi put predstavio nabrijanu izvedbu modela RS6 Avant.

Tuning se sastoji od ABT S Performance paketa kao i nekih kozmetičkih nadogradnji.

„Naša verzija Audija RS6 je zapanjujuća, ali nije bahata, jednostavno je nenametljiv i postavlja tehničke standarde. Ovaj automobil će zadovoljiti sve zahtjeve i želje naših premium kupaca.“ – izjavio je šef ove tunerske kuće Hans-Jürgen Abt.

A šta se krije iza ovih riječi? Pa prije svega mahnito brz gutač prtljage. ABT S Performance paket donosi 700KS i 880Nm, što je 25% više u odnosu na fabričku verziju (560KS i 700Nm). Ovaj RS6 sadrži inovativnu ABT-ovu kontrolnu jedinicu motora, ABT-ov ispušni sistem i neke druge modifikacije na motoru. Ubrzanje od 0-100 iznosi paklenih 3.4 sekunde, a maksimalna brzina je 320km/h. Ako želite neku malo manje otrovnu verziju (a zašto biste kada sada ima ova?), ABT nudi i tuning nakon kojeg RS6 razvija 666KS i 830Nm (o tome više ovdje).

Kako bi se uspješno nosio sa dodatnom snagom, ugrađene su mu nove opruge, a tu su i specijalne 22-inčne ABT ER-C lake felge. Novi retrovizori od ugljičnih vlakana te prigušivač za auspuh završavaju tuning.

Komentari korisnika: