Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Apple traži najbolje punjače za svoj električni automobil? Reviewed by Momizat on . Nagađanje oko toga koliko će Apple sakrivati postojanje projekta izgradnje električnog automobila postaje sve zanimljivije, a pogotovo u danima kada se u mediji Nagađanje oko toga koliko će Apple sakrivati postojanje projekta izgradnje električnog automobila postaje sve zanimljivije, a pogotovo u danima kada se u mediji Rating: 0

Apple traži najbolje punjače za svoj električni automobil?

Advertisement

Nagađanje oko toga koliko će Apple sakrivati postojanje projekta izgradnje električnog automobila postaje sve zanimljivije, a pogotovo u danima kada se u medijima promole nove vijesti o specifičnostima inžinjera Jabuke.

apple-auto

Ovoga puta, Mashable javlja kako Apple pregovara sa nekoliko kompanija čija je specijalnost provođenje električne energije u cilju punjenja raznih kolektora. U prevodu – bave se proizvodnjom punjača.

Reuters piše kako je vijest o navodnim pregovorima oko specifičnosti punjača dobra naznaka kako Apple zapravo traži najpovoljnijeg partnera u kreiranju punjača za svoj električni automobil.

Pored informacija o punjaču, podsjećamo da je proteklih mjeseci bilo puno riječi o Appleovom projektu Titan za čije je razvijanje odgovorna tajna kompanija iz Njemačke. Također, zvanična objava navodnog automobila desit će se 2019. godine.

Izvor: klix.ba

Komentari korisnika: