Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Aston Martin za Ženevu najavio V8 Vantage N430 Reviewed by Momizat on . Aston Martin za auto-salon u Ženevi pripremio je nova izdanja svojih automobila. Novi V8 Vantage N430 u coupe i roadster izvedbama, kako kažu u kompaniji, uzbuđ Aston Martin za auto-salon u Ženevi pripremio je nova izdanja svojih automobila. Novi V8 Vantage N430 u coupe i roadster izvedbama, kako kažu u kompaniji, uzbuđ Rating: 0

Aston Martin za Ženevu najavio V8 Vantage N430

Advertisement

Aston Martin za auto-salon u Ženevi pripremio je nova izdanja svojih automobila. Novi V8 Vantage N430 u coupe i roadster izvedbama, kako kažu u kompaniji, uzbuđenje sa trkaćih staza donosi na cestu, što se održava i na poprilično upadljivim kombinacijama boja.

2015-aston-martin-v8-vantage-n430 (3)

Motor od 4,7 litara razvija 436 konjskih snaga pri 7.300 okretaja u minuti te omogućuje maksimalnu brzinu od oko 306 km/h. Auto dolazi sa šestbrzinskim ručnim mjenjačem, a kupci mogu odabrati i automatizirani ručni mjenjač Sportshift II sa sedam brzina.

N430 u Velikoj Britaniji koštat će 89.995 funti, a prve isporuke očekuju se za rujan.

Aston će u Ženevi predstaviti i dva nova posebna izdanja modela DB9, Carbon Black i Carbon White, koji se ističu crnom i bijelom bojom u kombinaciji s dijelovima od ugljičnih vlakana. Auti koriste poznati šestlitreni V12 motor sa 517 konjskih snaga i 620 Nm okretnog momenta.

Foto:

Izvor: www.netmobil.net.hr

Komentari korisnika: