Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi A7 Sportback by Wald International Reviewed by Momizat on . Japanska tunerska kuća Wald International predstavila je tuning paket za Audi A7 Sportback, za kojeg i sami Japanci kažu da je inspirisan Mafijom. Wald je inače Japanska tunerska kuća Wald International predstavila je tuning paket za Audi A7 Sportback, za kojeg i sami Japanci kažu da je inspirisan Mafijom. Wald je inače Rating: 0

Audi A7 Sportback by Wald International

Advertisement

Japanska tunerska kuća Wald International predstavila je tuning paket za Audi A7 Sportback, za kojeg i sami Japanci kažu da je inspirisan Mafijom.

Wald je inače poznat po koketiranju sa crnom bojom i svaka njihova kreacija izgleda prelijepo u ovoj boji, a po tome ni A7 nije izuzetak. Paket uključuje novi set branika, nove pragove vrata, zadnji difuzor, spojler montiran na vratima prtljažnika i 4 ogromne D.T.M. ispušne cijevi. Te promjene koštaju 4300 eura. Ko hoće da mu njegov A7 izgleda tačno kao ovaj na slikama, onda treba naručiti i opcijski paket koji donosi zatamnjena kućišta prednjih svjetala i maglenki, zatamnjen prednji gril i Audijev logo, zatim mat crnu haubu, 20-inčne felge i nove opruge sa kojima je još bliži cesti. U kratkom saopštenju koje je izdao Wald, ne spominje se pojačavanje motora. Zato ćemo vas prepustiti uživanju u ovim slikama.

Izvor: Novavozila.ba

Komentari korisnika: