Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi povlači još oko 50.000 automobila Reviewed by Momizat on . Kompanija Audi je saopštila da će zbog problema sa crevima za gorivo na modelima A6 i A7, koji mogu da dovedu do curenja istog, opozvati oko 50.000 automobila, Kompanija Audi je saopštila da će zbog problema sa crevima za gorivo na modelima A6 i A7, koji mogu da dovedu do curenja istog, opozvati oko 50.000 automobila, Rating: 0

Audi povlači još oko 50.000 automobila

Advertisement

Kompanija Audi je saopštila da će zbog problema sa crevima za gorivo na modelima A6 i A7, koji mogu da dovedu do curenja istog, opozvati oko 50.000 automobila, kako bi se problem uklonio.

audi

Administracija za bezbednost saobraćaja je najavila da je na modelima Audi A6 i A7 proizvedenim u periodu između 2012. i 2014. godine otkriven problem na crevima za gorivo koji može dovesti do curenja istog.

S obzirom da bi taj problem mogao da dovede do curenja goriva, koje bi potom moglo da se zapali, kompanija ovaj problem shvata veoma ozbiljno. Međutim, problem je otkriven samo na modelima sa trolitarskim TFSI agregatom, te se procenjuje da će biti opozvano 48.693 vozila samo na tlu SAD-a.

Audi će kontaktirati svakog od vlasnika tih modela, kako bi se sa njima dogovorio oko termina u kojima će im zameniti problematična creva, od 5. februara.

Nakon najavljenog povlačenja od 330.000 vozila kompanije Audi zbog problema sa električnim instalacijama, ovo je samo još jedan u nizu od finansijskih udaraca.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: