Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi R8 V10 Spyder by PPI Speed Design Reviewed by Momizat on . Njemačka tunerska kuća PPI Speed Design GmbH predstavila je svoj tuning program za Audi R8 V10 Spyder, koji je uz par noviteta dobio i novo ime - PPI Razor Spyd Njemačka tunerska kuća PPI Speed Design GmbH predstavila je svoj tuning program za Audi R8 V10 Spyder, koji je uz par noviteta dobio i novo ime - PPI Razor Spyd Rating: 0

Audi R8 V10 Spyder by PPI Speed Design

Advertisement

Njemačka tunerska kuća PPI Speed Design GmbH predstavila je svoj tuning program za Audi R8 V10 Spyder, koji je uz par noviteta dobio i novo ime – PPI Razor Spyder GTR.

Prvo su se posvetili V10 motoru, kojem su pomoću remapiranja ECU-a i ugradnje novog ispušnog sistema snagu povećali sa 525KS i 530Nm na 621KS koje razvija pri 7400 o/min i 565Nm obrtnog momenta dostupnog pri 6400 o/min. Kao rezultat ovih promjena, R8 V10 Spyder ubrzava od 0-100 za samo 3.2 sekunde i postiže maksimalnih 335 km/h.

PPI Speed Design je pripremio i aerodinamički paket koji se sastoji od dijelova koja su intenzivno testirana u zračnom tunelu, a izrađena su od ugljičnih vlakana. Zaštitini znak ovog modela su tzv. “PPI Spyder” vrata koja su na centralnom dijelu šuplja, pa pružaju pogled u unutrašnjost. Izrađena su od aluminija pojačanog ugljičnim vlaknima. Isti materijal je iskorišten i za nove retrovizore koji su dobili LED žmigavce.

Kabina je dobila nova grijana i ventilirana sjedišta, novi upravljač, specijalno obojeni centralni tunel i naslone za ruke na vratima, dijelove od ugljičnih vlakana, dok se s lijeve i desne strane poklopca motora nalaze držači za kišobrane.

Komentari korisnika: