Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi Sport Quattro koncept Reviewed by Momizat on . Audi quattro i Audi Quattro - brand i tehnologija su nerazdvojni. 30. Rođendan predstavlja Audi Sport quattro na sajmu IAA 2013 u Frankfurtu na Majni, čiji legi Audi quattro i Audi Quattro - brand i tehnologija su nerazdvojni. 30. Rođendan predstavlja Audi Sport quattro na sajmu IAA 2013 u Frankfurtu na Majni, čiji legi Rating: 0

Audi Sport Quattro koncept

Advertisement

Audi quattro i Audi Quattro – brand i tehnologija su nerazdvojni. 30. Rođendan predstavlja Audi Sport quattro na sajmu IAA 2013 u Frankfurtu na Majni, čiji legitimni nasljednik modela koji Audi Sport Quattro koncept, velika quattro tradicija – s izvrsnim dizajnom kupea i plug-in hibridni pogon sa 515 kW (700 KS) snage sustava.

Prednji dio modela koji dominira šesterokutna single-frame rešetka s novom plastičnom rešetkom umetka – tipični element iz utrke. U donjem dijelu je gotovo okomito, gornja slijediti vlak poklopca motora. Duboko prvoplasirani roštilj naglašava automobila širinu. Dvije velike okomite lopatice podijeliti velikim otvorima za zrak, a službeno se pokupe perlica haube. CFRP Splitter gura naprijed koliko je u trkaćem automobilu. Roštilj je dio nove filozofije dizajna Audija i već pruža pogled na budućem dizajnu sportske serije modela.

Unutrašnjost Audi Sport Quattro koncepta, elegantne linije sportski duh i dalje – sa uređenom interijeru u tamnim sivim tonovima velikodušan veličine i preciznim linijama. Unutrašnjost se fokusira na vozača. Volan, digitalni instrument i head-up display u izravnim pogledom. Pruga ispod vjetrobranskog stakla, vozača i suvozača okružuje, a uključuje sve ergonomske značajke kao što su otvaranje vrata.

Sa svojim plug-in hibridni pogon, koncept Audi Quattro Coupe Sport je jedan od breathtaking dinamike. Njegov sustav proizvodnje je 515 kW (700 KS) i 800 Nm okretnog momenta sustav, oni dobiti izmijenjeni osam-stupanjski Tiptronic na quattro pogon, koji ima sportski diferencijal na stražnjoj osovini.
U prosjeku, serija auto je sadržaj nakon određene norme s 2,5 litara goriva na 100 kilometara – ekvivalent na CO 2 protuvrijednosti od 59 grama po kilometru. Kao što je motor s unutarnjim izgaranjem je četiri-litreni V8 biturbo motora. Shvatio je 412 kW (560 KS) i 700 Nm okretnog momenta.

Komentari korisnika: