Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Bentley Bentayga u nove tri izvedbe Reviewed by Momizat on . Britanski proizvođač luksuznih automobila odlučio je da ponudi novu izvedbu Bentayga modela. Trenutno najluksuzniji SUV model bit će ponuđen u kupe izvedbi kao Britanski proizvođač luksuznih automobila odlučio je da ponudi novu izvedbu Bentayga modela. Trenutno najluksuzniji SUV model bit će ponuđen u kupe izvedbi kao Rating: 0

Bentley Bentayga u nove tri izvedbe

Advertisement

Britanski proizvođač luksuznih automobila odlučio je da ponudi novu izvedbu Bentayga modela.

Bentley-Bentayga_2015

Trenutno najluksuzniji SUV model bit će ponuđen u kupe izvedbi kao i sa produženim međuosovinskim rastojanjem. Bentley će tako proširiti ponudu Bentayga modela koji će biti dostupan u tri karoserijske izvedbe.

U planu je kupe varijanta, verzija sa produženim međuosovinskim rastojanjem. Pored novih karoserijskih izvedbi Bentayga će biti ponuđena u izvedbi visokih performansi s oznakom Speed, a kojoj će uzor biti Continental GT Speed i GT3-R. Tu nije kraj s novim izvedbama jer se 2018. godien očekuje i Plug-in hibridna izvedba.

Bentayga Speed u limitiranoj verziji na tržište bi trebala stići krajem 2018. ili početkom 2019., ali taj projekat još čeka zeleno svjetlo.

Izvor: carlander.ba

Komentari korisnika: