Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Bentley nam priprema iznenađenje za Sajam automobila u Ženevi Reviewed by Momizat on . Proizvođači automobila, ne samo iz Evrope već i sa svih strana sveta znaju da je Sajam automobila u Ženevi jedan od najbitnijih tokom cele godine, te iz tog raz Proizvođači automobila, ne samo iz Evrope već i sa svih strana sveta znaju da je Sajam automobila u Ženevi jedan od najbitnijih tokom cele godine, te iz tog raz Rating: 0

Bentley nam priprema iznenađenje za Sajam automobila u Ženevi

Advertisement

Proizvođači automobila, ne samo iz Evrope već i sa svih strana sveta znaju da je Sajam automobila u Ženevi jedan od najbitnijih tokom cele godine, te iz tog razloga hrle da svoje novitete upravo tamo predstave.

bentley-logo

Izuzetak nije ni Bentley, koji nam je pripremio neočekivano iznenađenje.

Naime, već znamo da će ovaj britanski proizvođač super elegantnih automobila u Ženevi izložiti svoj novi Continental GT kao i model Bentayga V8. Međutim, iz kompanije su najavili i „uzbudljivi“ novi model kojeg će predstaviti Ejdrijan Holmark, novi izvršni direktor kompanije koji je na tom mestu smenio Volfganga Dirhajmera.

Međutim, o kom je modelu reč, možemo samo da nagađamo (fotografije iznad teksta su tu smo radi ilustracije, te ih nemojte shvatati ozbiljno, jer možda nije reč o nijednom od tih modela). Ali ako već nagađamo, mogli bi da napišemo da je reč o ekskluzivnom modelu Grand Convertible, koji je najavljen ranije i za koji se zna da će biti proizveden u ograničenoj seriji. Možda je reč i o produkcijskoj verziji koncepta sportskog automobila Speed 6. A možda je u pitanju i plug-in hibridna verzija modela Bentayga. Ili nešto potpuno drugačije.

Najveće su šanse, ipak, da je reč o novom članu Continental linije automobila, odnosno, ili o kabriolet verziji ili od sedan modelu sa petoro vrata. Obe ove verzije su ranije uslikane i imali smo prilike da ih vidimo preko špijunskih fotografija.

Kompanija Bentley će održati konfenerciju za medije šestog marta u 08:40 sati po centralnoevropskom vremenu, kada će nam sve biti jasnije.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: