Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW – Bivšem šefu dizajna kompanije se njihov trenutni stil ne dopada Reviewed by Momizat on . Kris Bengl se nije uzdržavao prilikom kritikovanja sadašnjeg direktora dizajna kompanije BMW. Pored novog izvanrednog modela Z4 i jednako impresivnog koncepta s Kris Bengl se nije uzdržavao prilikom kritikovanja sadašnjeg direktora dizajna kompanije BMW. Pored novog izvanrednog modela Z4 i jednako impresivnog koncepta s Rating: 0

BMW – Bivšem šefu dizajna kompanije se njihov trenutni stil ne dopada

Advertisement

Kris Bengl se nije uzdržavao prilikom kritikovanja sadašnjeg direktora dizajna kompanije BMW.

bmw

Pored novog izvanrednog modela Z4 i jednako impresivnog koncepta serije 8, neki bi rekli da sadašnji šef dizajna kompanije zna šta radi. Međutim, nakon predstavljanja koncepta modela X7 iPerformance i i Vision Dynamics na Sajmu automobila u Frankfurtu, koji nisu imali prepoznatljiv stil koji se očekivao, jedan od bivših dizajnera kompanije ih je isprozivao.

Kris Bengl, bivši šef dizajna kompanije BMW, je bio kritički nastrojen prema izloženim automobilima. On je bio šef dizajna kompanije BMW punih 17 godina, nakon čega je napustio kompaniju i osnovao svoju firmu Bengl, koja se bavi dizajniranjem svega, od boca za alkohol do kolevki.

On je izjavio da je izložba kompanije u kojoj je radio bila sjajna, i da mu se dopala tehnologija koju je kompanija predstavila. Međutim, iako je očekivao da vidi neke pozitivne promene u stilu automobila, njih nije uočio. On je dodao da proizvođači ovih dana kao da nemaju nikakve nove ideje, već samo u određenoj meri menjaju ono za šta znaju da se prodaje,i onda ubede sve da je reč o nečemu novom.

Bengl, koji sada radi za Samsung, je izradio dizajn koncept automobila pod imenom BMW Gina, a odgovoran je i za sve modele kompanije od serije 1 do X6.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: