Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW je predstavio specijalnu verziju: BMW X6 M Design Edition Reviewed by Momizat on . BMW je predstavio specijalnu verziju: BMW X6 M Design Edition Biti će proizvedeno samo 100 primjeraka. X6 M Design Edition je dobio dijelove od ugljičnih vlakan BMW je predstavio specijalnu verziju: BMW X6 M Design Edition Biti će proizvedeno samo 100 primjeraka. X6 M Design Edition je dobio dijelove od ugljičnih vlakan Rating: 0

BMW je predstavio specijalnu verziju: BMW X6 M Design Edition

Advertisement

BMW je predstavio specijalnu verziju: BMW X6 M Design Edition
Biti će proizvedeno samo 100 primjeraka.

X6 M Design Edition je dobio dijelove od ugljičnih vlakana (prednji spliter i stražnji spojler), mat crni gril, 21-inčne lake aluminijske felge i stilski dotjeran difuzor. Novost predstavljaju i M Performance pragovi vrata, ali oni se iz nekog razloga nalaze na popisu dodatne opreme.

Sportski duh se nastavlja i u kabini, gdje je centralna konzola presvučena Black/Mugello crvenom kožom, koja se fino slaže sa dvobojnom Merino kožom na sjedištima prošivenim crvenim koncem i detaljima obojenim klavirskim lakom. Također, svaki model će dolaziti sa pločicom na kojoj piše njegov serijski broj.

BMW nije ništa rekao po pitanju performansi, pa vjerovatno i dalje pod haubom kucka 4.4-litarski V8 sa 555KS i 680Nm, koji omogućava ubrzanje od 0-100 za 4.7 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski limitirana na 250km/h.

Komentari korisnika: