Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW proširuje M portfolio Reviewed by Momizat on . BMW trenutno ima 10 modela sa „M“ značkom u svom portfoliju, ali će se to promeniti u godinama koje dolaze, kaže potpredsednik prodaje i marketinga za M modele, BMW trenutno ima 10 modela sa „M“ značkom u svom portfoliju, ali će se to promeniti u godinama koje dolaze, kaže potpredsednik prodaje i marketinga za M modele, Rating: 0

BMW proširuje M portfolio

Advertisement

BMW trenutno ima 10 modela sa „M“ značkom u svom portfoliju, ali će se to promeniti u godinama koje dolaze, kaže potpredsednik prodaje i marketinga za M modele, Peter Kvintus. Mada detalji o kojim dodatnim M modelima se radi još uvek nisu poznati, on je nagovestio da su u prvom planu SUV članovi game.

bmw

Dakle, ono što možemo očekivati je na prvom mestu X3 M, koji je već spažen kako „jurca“ Nordšlajfeom. Samim tim, treba očekivati da i njegov „kupe“ blizanac, X4, dobije isti tretman. Regularna treća generacija X3 se očekuje u prodaji krajem sledeće ili početkom 2018. godine, s tim što će M derivat verovatno stići krajem 2018. Ne bilo iznenađenje da i manji X1 i X2 dobiju M tretman.

Kvintus je pojasnio da BMW ipak neće proširivati M portfolio u meri u kojoj to Mercedes radi sa AMG-om, spomenuvši da neće postojati M model u svakom segmentu. Čitajući između redova, naravno da bi bilo smešno da serija 2 Active Tourer i Gran Tourer dobiju M oznaku.

M Performance modeli su u takođe u planu, ali Kvintus kaže da BMW mora da radi na komunikaciji s kupcima da bi oni shvatili o čemu se tu zapravo radi. Najnoviji izdanak ove linije bi trebalo da bude M760i xDrive.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: