Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW X3 osvježen za 2014. godinu Reviewed by Momizat on . BMW je upravo predstavio skromno prepravljeni X3 opremljen novim odbojnicima, preinačenom rešetkom i restiliziranim svjetlima. Bavarski je crosover dobio i neko BMW je upravo predstavio skromno prepravljeni X3 opremljen novim odbojnicima, preinačenom rešetkom i restiliziranim svjetlima. Bavarski je crosover dobio i neko Rating: 0

BMW X3 osvježen za 2014. godinu

Advertisement

BMW je upravo predstavio skromno prepravljeni X3 opremljen novim odbojnicima, preinačenom rešetkom i restiliziranim svjetlima. Bavarski je crosover dobio i nekoliko novih boja karoserije, nove poklopce retrovizora i alu-felge.

new-bmw-x3-2014- (1)

Kupci mogu odabrati i xLine paket koji dodaje ‘simulirane’ štitnike podvozja, metalik detalje i ekskluzivne 18, odnosno 19-inčne alu-felge. U ponudi je i M Sport paket koji uključuje aerodinamični body kit, 18 do 20 inčne alu-felge, sportska sjedala, antracitnu krovnu presvlaku i sportski tunirani ovjes.

Izmjene u unutrašnjosti putničke kabine za standardni model nisu velike i sastoje se od nekih novih detalja poput držača za čaše i presvlaka. Tu je i unaprijeđeni multimedijski sustav te iDrive kontroler s touchpad-om, a posebna je novost sustav koji otvara prtljažnik kada nogu stavite ispod stražnjeg odbojnika.

Ispod ‘haube’ nalazimo novu generaciju 2.0-litrenog, 4-cilindričnog dizel motora koji u xDrive20d verziji razvija 190 KS i 400 Nm okretnog momenta te omogućuje ubrzanje do 100 km/h za 8.1 sekundu. Ekološki osviješten X3 sDrive18d opremljen je gumama niskog otpora, stražnjim pogonom i 2.0-litrenim turbodizel motorom koji razvija 150 KS i 360 Nm okretnog momenta te troši samo 5l/100km uz emisiju CO2 od 131g/km.

Foto:

Izvor: www.index.hr

Komentari korisnika: