Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Brabusov Mercedes GL63 AMG razvija 620 KS Reviewed by Momizat on . Sliku upotpunjuje zadnji difuzor zraka i završeci izduvnog sistema od nehrđajućeg čelika. Automobil koji je od serijskog modela niži za 30 milimetara dobio je i Sliku upotpunjuje zadnji difuzor zraka i završeci izduvnog sistema od nehrđajućeg čelika. Automobil koji je od serijskog modela niži za 30 milimetara dobio je i Rating: 0

Brabusov Mercedes GL63 AMG razvija 620 KS

Advertisement

Sliku upotpunjuje zadnji difuzor zraka i završeci izduvnog sistema od nehrđajućeg čelika. Automobil koji je od serijskog modela niži za 30 milimetara dobio je i kapacitetnije kočnice.

Kupac može birati između felgi od 21, 22 ili 23 inča na kojima se mogu dobiti gume Pirellija ili Yokohame. Što se tiče unutrašnjosti, Brabus je dodao aluminijumske papučice i polugice za izmjenu brzina, a skala brzinomjera završava sa brojem 320.

U opciji su razni drveni elementi, a pored klasične kože tu je i alkantara. Suština ovog SUV-a krije se pod prednjim poklopcem. 5,5-litarski V8 motor opremljen sa dva turbo- kompresora, uz ‘PowerXtra’ kit, razvija 620 KS i 820 Nm obrtnog momenta, što je za 63 KS i 60 Nm obrtnog momenta više od standardnog. Sve skupa dovoljno je da GL od 0 do 100 km/h stiže za 4,7 sekundi.

Maksimalna brzina elektronski je ograničena na 280 km/h.

Komentari korisnika: