Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Bugatti otvara novi izložbeni prostor u Hamburgu Reviewed by Momizat on . Francuski proizvođač automobila Bugatti, postavlja izvanrednu opremu u Hamburgu. Zajedno sa svojim prodajnim partnerima Kamps in Hamburg GmbH & Co KG, Bugat Francuski proizvođač automobila Bugatti, postavlja izvanrednu opremu u Hamburgu. Zajedno sa svojim prodajnim partnerima Kamps in Hamburg GmbH & Co KG, Bugat Rating: 0

Bugatti otvara novi izložbeni prostor u Hamburgu

Advertisement

Francuski proizvođač automobila Bugatti, postavlja izvanrednu opremu u Hamburgu.

Bugatti-hamburg (1)

Zajedno sa svojim prodajnim partnerima Kamps in Hamburg GmbH & Co KG, Bugatti je inaugurisao potpuno novi i redizajnirani izložbeni prostor ove nedelje. Bugatti brend postavio je novi salonski pod od gotovo 100 m2 i smešten je u blizini hamburškog aerodroma.

Poslednji proizvod luksuznog brenda iz Molsheima, Bugatti Chiron poseduje 1.500 ks i 420 km/h, a od sada će posedovati i svoj dom u severnoj Nemačkoj. Hambrug je postao četvrto predstavništvo kompanije u Nemačkoj sa novim salonom koji je dizajniran kao ostalih 12 u Evropi. Francuski brend poseduje ukupno 34 predstavništva u 17 zemalja, od kojih su četiri smeštena u Nemačkoj.

Bugatti-hamburg (2)

Kamps Group kompanija je veoma uspešna u automobilskom biznisu preko šezdeset godina i postala je ekspertna grupacija u polju super sport automobila i luksuznih vozila. Kamps in Hamburg GmbH & Co. KG predstavlja kompaniju koja je glavni član ove grupacije i zvanično je predstavljena kao partner francuskog brenda još od 2009. godine.

Novi salon u Hamburgu pruža potencijalnim kupcima i gostima, impresiju Bugatti brenda, uvid u vrednosti koje gaje prema umetničkoj formi, tehnikama i lepršavosti nastaloj u njenom Molshemskom sedištu. Ovde je kreirano nasleđe i glavna sekcija koja održava sve vrednosti Bugatti brenda. Svaki od tri čelična stuba predstavlja jednu od ovih vrednosti. Svaka kolumna salona, poseduje monitor za prikazivanje filmova i animacija koje pružaju impresivne prezentacije svih respektivnih vrednosti brenda.

Bugatti-hamburg (3)

Salon poseduje prostor za sedenje opremljen nameštajem iz kućne kolekcije kompanije Bugatti, dizajnirane posebno za potrebe novog izložbenog prostora. Originalno oblikovane fotelje kreirane su od najfinije kože i plavih karbonskih vlakana, visokokvalitetnih materijala sa kompleksnim zanatskim veštinama koje su takođe korišćene u proizvodnji Bugatti sportskih superautomobila.

Zakrivljeni beli zid sadrži centralno mesto za zvezdu galerije, model Bugatti Chiron, najmoćniji, najbrži i gotovo sigurno najluksuzniji i ekskluzivni super sportski automobil na svetu.

Izvor: Autoexclusive.rs

Komentari korisnika: