Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Cadillac otkriva svoje planove za budućnost Reviewed by Momizat on . Izvršni direktor Cadillac-a Johan de Nišen otkrio je proizvodne planove ove kompanije, koji uključuju izmene postojećih i dodavanje novih modela. De Nišen je re Izvršni direktor Cadillac-a Johan de Nišen otkrio je proizvodne planove ove kompanije, koji uključuju izmene postojećih i dodavanje novih modela. De Nišen je re Rating: 0

Cadillac otkriva svoje planove za budućnost

Advertisement

Izvršni direktor Cadillac-a Johan de Nišen otkrio je proizvodne planove ove kompanije, koji uključuju izmene postojećih i dodavanje novih modela.

Cadillac-symbol

De Nišen je rekao da će sedan pozicioniran na samom vrhu ranga i poznat kao CT8 biti izmenjen, te više neće biti sedan, što znači da bi se mogao transformisati u luksuzni SUV. U igri je, takođe, i flagship kupe sa petoro vrata.

Prema njegovim rečima, Cadillac XTS neće biti otkazan, već ga čekaju značajne izmene. Iako nije poznato kada će ovaj osveženi model stići na tržište, promena njegovog imena je moguća, kao i mnoštvo mehaničkih i vizuelnih izmena i poboljšanja.

Ova kompanija predstaviće i nove Lux 2 i Lux 3 sedane. Jedan od njih biće u formi osnovne verzije pozicionirane ispod ATS-a i rivala modelima poput Mercedes-Benzovog CLA i BMW-ove Serije 1 i 2.

Cadillac će takođe predstaviti i krosover, pozicioniran ispod ogromnog Escalade modela, kao i kompaktni krosover (ispod XT5).

Značajne izmene dobiće i CT6 rang, ali nešto kasnije.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: