Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

CEO Ferrarija pod pritiskom da ispuni Markioneva obećanja Reviewed by Momizat on . Direktor Ferrarija Luis Kamileri trenutno je pod pritiskom, zato što pokušava da postigne ambiciozne ciljeve koje je Serđo Markione postavio pre svoje smrti. Ka Direktor Ferrarija Luis Kamileri trenutno je pod pritiskom, zato što pokušava da postigne ambiciozne ciljeve koje je Serđo Markione postavio pre svoje smrti. Ka Rating: 0

CEO Ferrarija pod pritiskom da ispuni Markioneva obećanja

Advertisement

Direktor Ferrarija Luis Kamileri trenutno je pod pritiskom, zato što pokušava da postigne ambiciozne ciljeve koje je Serđo Markione postavio pre svoje smrti.

ferrari-camilleri

Kamileri je stupio na mesto direktora u julu, nakon što je Markione operisan, a samo nekoliko dana kasnije je preminuo. Nedugo potom, akcije Ferrarija opale su za više od 8 odsto, a Kamileri je Markioneove planove nazvao ambicioznim, nagoveštavajući da ih možda nije moguće ispuniti.

Markioneov plan bio je udvostručenje profita na dve milijarde evra do 2022. godine, kao i uvođenje prvog SUV-a ovog italijanskog proizvođača.

Ferrari je tokm Markioneovog vođstva već jednom udvostručio svoj profit i poslovao je dobro u trenutku Kamilerovog preuzimanja čelne pozicije. Međutim, ako se neke stvari ne promene – kao što je usvajanje hibridnih i tehnologija električnog pogona – ishod bi mogao biti drugačiji.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: