Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Chris Harris se Porscheom zabio u kamionet Reviewed by Momizat on . Još uvek nisu poznate sve okolnosti saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao poznati auto novinar. Po informacijama koje je dao BBC News, u saobraćajnoj nesreć Još uvek nisu poznate sve okolnosti saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao poznati auto novinar. Po informacijama koje je dao BBC News, u saobraćajnoj nesreć Rating: 0

Chris Harris se Porscheom zabio u kamionet

Advertisement

Još uvek nisu poznate sve okolnosti saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao poznati auto novinar.

harris

Po informacijama koje je dao BBC News, u saobraćajnoj nesreći je zaista učestvovao poznati novinar, i to za upravljačem Porschea 911 koji je dobro izlupao. Do nesreće je došlo kada je Harris naleteo na kamionet koji se okretao na putu.

Svedoci kažu da je Porsche udario u bok kamioneta, ali da uprkos snažnom udarcu nije bilo povređenih. Sudeći po fotografiji Porscheu je oštećen celi prednji deo, uključujući blatobran i prednji poklopac.

Nesreću je potvrdio i predstavnik magazina Top Gear: “Možemo da potvrdimo da je danas Chriss Harris učestvovao u nesreći u Velsu dok je radio na materijalima za Top Gear. Chris, suvozač i vozač drugog vozila nisu povređeni i policija je pozvana na uviđaj”.

Top Gearu, tačnije njegovim novinarima saobraćajne nesreće nisu strane. Jedna od najozbiljnijih je bilo izletanje Richarda Hammonda u dragsteru pri 480 km/h, dok je najviše zanimanja ipak pobudila nesreća istog učesnika, ali u Rimčevu električnom bolidu.

Izvor: Index.hr

Komentari korisnika: