Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Evo koliko će Volkswagen stajati Dieselgate Reviewed by Momizat on . Dieselgate najveća afera u povijesti Volkswagena, do sada je iz kompanije isisala oko 27 milijardi eura. Ali tu nije kraj. Ako ste mislili da je Volkswagen opra Dieselgate najveća afera u povijesti Volkswagena, do sada je iz kompanije isisala oko 27 milijardi eura. Ali tu nije kraj. Ako ste mislili da je Volkswagen opra Rating: 0

Evo koliko će Volkswagen stajati Dieselgate

Advertisement

Dieselgate najveća afera u povijesti Volkswagena, do sada je iz kompanije isisala oko 27 milijardi eura. Ali tu nije kraj.

vw-logo

Ako ste mislili da je Volkswagen oprao grijehe Dieselgatea, poprilično ste u krivu. Samo prošle godine Volkswagen je na čišćenje terena nakon stravične afere potrošio milijarde. Primjerice, Volkswagen je tijekom 2018. godine zbog varanja na emisijama štetnih plinova kod dizelaša potrošio 5,5 milijardi eura. Tijekom ove godine potrošit će još dvije milijarde eura, potvrdio je čelni čovjek VW-ovih financija Frank Witter za njemački tjednik Boersen-Zeitung.

Ali ni tu nije kraj jer će i 2020. godine Volkswagen morati potrošiti bar milijardu eura na troškove vezane uz prevaru, potvrdio je Witter.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: