Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

FC Bayern München i dalje ostaje vijeran Audiju Reviewed by Momizat on . Audi je članovima fudbalskog kluba FC Bayern München predao nove automobile. Novi Audi modeli su namenjeni za igrače, trenere i funkcionere ovog tima. Ključeve Audi je članovima fudbalskog kluba FC Bayern München predao nove automobile. Novi Audi modeli su namenjeni za igrače, trenere i funkcionere ovog tima. Ključeve Rating: 0

FC Bayern München i dalje ostaje vijeran Audiju

Advertisement

Audi je članovima fudbalskog kluba FC Bayern München predao nove automobile. Novi Audi modeli su namenjeni za igrače, trenere i funkcionere ovog tima. Ključeve od automobila novim vlasnicima je predao predsednik predsedništva kompanija Audi, Rupert Stadler.

Novi Audi automobili su predstavnicima slavnog fudbalskog kluba predati na takozvanom Audi Piazza u Ingolstadtu. Na ovoj svečanosti su prisustvovali mnogobrojni igrači, među kojima su bili i slavni Philipp Lahm, Arjen Robben i Bastian Schweinsteiger.

Na svečanosti je bio i novi trener Bayerna, Pep Guardiola, za kojeg je ovo bilo prvo pojavljivanje u Ingolstadtu. Pep Guardiola veoma dobro poznaje automobile sa četiri kruga u znaku, jer je Audi partner i španskog tima FC Barcelona, gde je Španac ranije radio.

Predstavnici Bayerna su mogli da biraju svoje službene automobile. Devet od njih je izabralo model S8, među kojima su Franck Ribéry i član predsedništva Matthias Sammer. Ovaj model (crne boje) koristi i Pep Guardiola. Šest igrača je dalo prednost SUV modelu Q7, među kojima su Mario Götze, Arjen Robben i Bastian Schweinsteiger. Thiago Alcántara je izabrao sportski model RS5.

Pep Guardiola je krajem juna preuzeo Audi S8. Ključeve 520 KS snažnog luksuznog sedana, predao mu je CEO kompanije Audi, Rupert Stadler

FC Bayern München sarađuju od leta 2002. godine. Kompanija iz Ingolstadta je klubu na korišćenje dala 50 automobila iz svoje ponude. Od 2009. godine, Audi je vlasnik 9 % akcija ovog kluba.

Komentari korisnika: