Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

FCA zaštitio naziv Kamal Reviewed by Momizat on . Lepo je kada postoje vesti o Alfi Romeo a da se ne radi o pomeranju rokova i kašnjenju. Naime, Fiat-Chrysler je zaštitio naziv Kamal, a on će verovatno biti upo Lepo je kada postoje vesti o Alfi Romeo a da se ne radi o pomeranju rokova i kašnjenju. Naime, Fiat-Chrysler je zaštitio naziv Kamal, a on će verovatno biti upo Rating: 0

FCA zaštitio naziv Kamal

Advertisement

Lepo je kada postoje vesti o Alfi Romeo a da se ne radi o pomeranju rokova i kašnjenju. Naime, Fiat-Chrysler je zaštitio naziv Kamal, a on će verovatno biti upotrebljen za krosover koji će doći nakon Stelvia (koji je u kašnjenju).

kamal

Ime je rezervisano prošlog meseca. FCA nije vezala određenu marku za njega, a veze sa Alfom dolaze od malog CUV koncepta, koji je to ime koristio još 2003. Dakle, sasvim je moguće da će i model koji bude poneo dotičnu oznaku bude veličinom ispod modela baziranog na Giuliji, Stelvia.

Ono što je interesantno je da naziv Stelvio nije zaštićen u SAD, mada ga je Serđo Markione potvrdio u februaru. Međutim, sa Alfom je sve moguće.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: