Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ferrari F430 totalno uništen u Stokholmu Reviewed by Momizat on . Stravična nesreća se dogodila juče ujutru u glavnom gradu Švedske, Stokholmu, kada je jedan 26-godišnjak Ferrarijem F430 udario u betonsku barijeru pored puta. Stravična nesreća se dogodila juče ujutru u glavnom gradu Švedske, Stokholmu, kada je jedan 26-godišnjak Ferrarijem F430 udario u betonsku barijeru pored puta. Rating: 0

Ferrari F430 totalno uništen u Stokholmu

Advertisement

Stravična nesreća se dogodila juče ujutru u glavnom gradu Švedske, Stokholmu, kada je jedan 26-godišnjak Ferrarijem F430 udario u betonsku barijeru pored puta.

Na fotografijama u nastavku možete videti posledice silovite nesreće u kojoj je vozač izgubio život, a njegova saputnica završila u bolnici, bez ikakvih ozbiljnijih povreda.

Tragični udes Ferrarija F430 se dogodio na putu E18, u blizini Tenste, predgrađa švedske prestonice. Za sada nisu poznato šta je tačno dovelo do udesa, ali pretpostavlja se da je vozač italijanskog automobila vozio nedozvoljenom brzinom i da je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom.

Nakon što je udario u betonsku barijeru, bukvalno se odbio nazad na put i tek se nekoliko desetina metara kasnije zaustavio.

Komentari korisnika: