Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ferrari potvrdio – hibridni V6 stiže za par mjeseci Reviewed by Momizat on . Iz Ferrarija je stigla potvrda kako će do kraja ove godine predstaviti još nekoliko noviteta, a prvi među njima će biti automobil (ili automobili) s hibridnim V Iz Ferrarija je stigla potvrda kako će do kraja ove godine predstaviti još nekoliko noviteta, a prvi među njima će biti automobil (ili automobili) s hibridnim V Rating: 0

Ferrari potvrdio – hibridni V6 stiže za par mjeseci

Advertisement

Iz Ferrarija je stigla potvrda kako će do kraja ove godine predstaviti još nekoliko noviteta, a prvi među njima će biti automobil (ili automobili) s hibridnim V6 pogonskim sklopom. Podsjetimo, u Ženevi je predstavljen F8 Tributo, nasljednik modela 488 GTB.

ferrrari

Za sada pak nema konkretnijih informacija o hibridnom novitetu, no njegova će bi se premijera navodno trebala održati u naredna dva do tri mjeseca. Ime ovog vozila za sada nije poznato, no navodno će njegovim lansiranjem ferrarijeva ponuda biti proširena u novi segment. Drugim riječima, radit će se o u potpunosti novom automobilu, a ne zamjeni za neki od već postojećih modela.

Očekuje se da će ovaj novi Ferrari svakako biti skuplji od ulaznog modela Portofolio te da bi lako mogao biti i skuplji od F8 Tributa. Naime, unatoč manjem V6 motoru, električni dio pogonskog sklopa bi snagu mogao podići iznad Tributovih 720 KS, a to će se onda odraziti i na cijenu.

Od ostalih noviteta za ovu godinu naizgledniji je F8 Spider. Očekuje se kako bi do kraja godine trebali vidjeti još dva modela, a najveće šanse su da se radi o nekom faceliftu, primjerice modela GTC4Lusso i sl. Ferrarijevom SUV-u, odnosno modelu Purosangue se ne trebamo još nadati jer se u Maranellu drže plana prema kojem će njegovo lansiranje obaviti 2022.

Izvor: autonet.hr

Komentari korisnika: