Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ford preuzima Lucid Motors? Reviewed by Momizat on . Lucid Motors trenutno razmatra mogućnost da bude prodat Fordu. Automotive News prenosi da je ovaj električni start-up angažovao kompaniju Morgan Stenli da im po Lucid Motors trenutno razmatra mogućnost da bude prodat Fordu. Automotive News prenosi da je ovaj električni start-up angažovao kompaniju Morgan Stenli da im po Rating: 0

Ford preuzima Lucid Motors?

Advertisement

Lucid Motors trenutno razmatra mogućnost da bude prodat Fordu. Automotive News prenosi da je ovaj električni start-up angažovao kompaniju Morgan Stenli da im pomogne u prikupljanju novca potrebnog za proizvodnju Air luksuznog sedana.

Lucid-Considering-Ford-Sale

Neimenovani izvori bliski ovoj kompaniji kažu da je Lucid kontaktirao viši menadžment Forda u vezi sa potencijalnom prodajom, ali da ovaj proizvođač trenutno nije u potrazi za takvim dogovorom, najviše iz razloga što novi izvršni direktor Džim Haket još vrši stodnevni pregled planova i prioriteta ovog brenda.

Na Salonu automobila u Njujorku direktor za tehnnologiju Lucida Piter Rolinson rekao je da ova kompanija nema dovoljno novca da započne izgradnju svoje 700 miliona dolara vredne fabrike u Arizoni.

Lucid-Considering-Ford-Sale-2

U svojoj izjavi Ford se nije osvrtao na ove navode, ali jedan izvor prenosi da ova kompanija nije u potpunosti isključila mogućnost kupovine Lucid Motorsa.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: