Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Googleov automobil može prepoznati pokrete ruke biciklista Reviewed by Momizat on . Samovozeća tehnologija koju razvija Google, sada je, osim signala pješaka i drugih automobila, u mogućnosti prepoznati i ispravno procesuirati pokrete rukom bic Samovozeća tehnologija koju razvija Google, sada je, osim signala pješaka i drugih automobila, u mogućnosti prepoznati i ispravno procesuirati pokrete rukom bic Rating: 0

Googleov automobil može prepoznati pokrete ruke biciklista

Advertisement

Samovozeća tehnologija koju razvija Google, sada je, osim signala pješaka i drugih automobila, u mogućnosti prepoznati i ispravno procesuirati pokrete rukom biciklista.

google-auto

Biciklisti planirano skretanja imaju obvezu najaviti rukom koja je ispružena u tom smjeru. Googleov sustav sada je u mogućnosti to ispravno protumačiti, odnosno, čak je u stanju pamtiti korisnika te biti na oprezu ukoliko je korisnik taj pokret izvršio rano ispred raskrižja.

Kada su u pitanu biciklisti, Googleov je sustav prošao tečaj pristojnosti, tako da obvezno propušta biciklista koji vozi u istoj traci, a primjerice, zaobilazi parkirani automobil čija su vrata otvorena.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: