Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Gotovo je: Ford prestaje reklamirati klasične automobile Reviewed by Momizat on . Nakon što je početkom travnja objavio kako će u Americi obustaviti prodaju limuzina bilo je pitanje trenutka kada će se odluka provesti u praksu. Njoj smo sve b Nakon što je početkom travnja objavio kako će u Americi obustaviti prodaju limuzina bilo je pitanje trenutka kada će se odluka provesti u praksu. Njoj smo sve b Rating: 0

Gotovo je: Ford prestaje reklamirati klasične automobile

Advertisement

Nakon što je početkom travnja objavio kako će u Americi obustaviti prodaju limuzina bilo je pitanje trenutka kada će se odluka provesti u praksu.

ford

Njoj smo sve bliže, a to potvrđuje i najnovija vijest kako će Ford u budućnosti reklamirati isključivo Mustang, seriju F, te SUV-ove i crossovere, dok će legende poput Fieste i Focusa zauvijek nestati. Zasad samo na televiziji i ostalim medijima, gdje se ukidaju reklame za cjelokupnu limuzinsku ponudu Forda, javlja Automotive News.

Potpuno neočekivana vijest, pogotovo jer će Fusion ostati u prodaji još pune dvije godine. S druge strane, dodatni impuls prodaji crossovera dat će oslobođena financijska sredstva, a to se posebno odnosi na EcoSport, te električni Mach 1 koji tek treba doći.

Prevedeno to znači kako će Mustang ostati jedini ”normalan” auto u Fordovoj ponudi na američkom tlu. Neće biti ni Focusa Active, blago povišene izvedbe novog kompakta, koja se trebala uvoziti iz Kine. Pogađate, odustajanje od uvoza je posljedica trgovinskog rata Trumpove administracija s Kinom.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: