Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Honda obilježava 50 godina na australijanskom tržištu Reviewed by Momizat on . Honda je na australijanskom tržištu prisutna od 1969. godine, te ove godine obeležava 50 godina prodaje. U tu svrhu su kreirane specijalne varijante modela NSX, Honda je na australijanskom tržištu prisutna od 1969. godine, te ove godine obeležava 50 godina prodaje. U tu svrhu su kreirane specijalne varijante modela NSX, Rating: 0

Honda obilježava 50 godina na australijanskom tržištu

Advertisement

Honda je na australijanskom tržištu prisutna od 1969. godine, te ove godine obeležava 50 godina prodaje. U tu svrhu su kreirane specijalne varijante modela NSX, Type R i slično…

honda-australija (1)

Naime, Honda je odlučila da automobile, motocikle pa i kosilicu za travu,obmota zlatnom folijom. Foliju je kreirala i nalepila kompanija Vinyl Wraps and Graphics u saradnji sa japanskim proizvođačem. Izbor boje nije slučajan, jer je 50. godišnjica poznata i kao zlatna godišnjica.

Dva vodeća modela (sportska) modela kompanije Honda su NSX i Civic Type R. Oni su izabrani za za “tretman” zlatnom folijom.

honda-australija (2)

Ovom folijom su prekriveni i CBR100RR Fireblade super motocikl, zatim CRF450L Enduro motocikl i CRF50F motocikl za decu. Honda je ovom tretmanu podvrgla čak i kosilicu za travu HRU19 Buffalo Premium, koja je dizajnirana i sklopljena u Australiji. Čak je i EU22i generator obmotan zlatnom folijom.

honda-australija (3)

“Razmišljali smo o tome kako da obeležimo 50 godina poslovanja u Australiji i naš diverzitet na odvažan i zabavan način. Gde ste još videli zlatnu kosilicu i generator?”, rekao je izvršni direktor kompanije Honda Australija, Hirojuki Šmicu.

honda-australija (4)

Međutim, japanski proizvođač je odlučio da ove “zlatne” modele ne prodaje, već će ih zadržati kao deo svoje kolekcije. Oni su kreirani samo za promotivne svrhe.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: