Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Honda Tomo concept Reviewed by Momizat on . Honda je već najavila da će sajam automobila u Ženevi biti mesto premijere predserijske verzije malog električnog modela Urban EV, ali to neće biti jedini elekt Honda je već najavila da će sajam automobila u Ženevi biti mesto premijere predserijske verzije malog električnog modela Urban EV, ali to neće biti jedini elekt Rating: 0

Honda Tomo concept

Advertisement

Honda je već najavila da će sajam automobila u Ženevi biti mesto premijere predserijske verzije malog električnog modela Urban EV, ali to neće biti jedini električni automobil sa njihovim logom koji će moći da se vidi na toj manifestaciji.

honda-tomo 11

Honda je naime u saradnji sa studentima IED (Istituto Europeo di Design) iz Torina pripremila i Tomo concept, opisan u saopštenju kao zabavan automobil i idealno sredstvo transporta za mlade ljude.

Na ovom projektu je učestvovalo 13 studenata IED-a, a rezultat je simpatični mali električni automobil sa 2 vrata i otvorenim zadnjim prtljažnim prostorom (što ga čini malim pick-up vozilom).

honda-tomo 1

Sve u svemu, Tomo concept je napravljen da ispuni zahteve prilikom izleta van grada i tokom rada u urbanom okruženju.

Crteža unutrašnjosti još nema, ali se najavljuje minimalistički pristup sa high tech elementima, uz više ekrana osetljivih na dodir i head-up displej.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: