Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Honda Vezel: Mali SUV stiže u Evropu Reviewed by Momizat on . Mali SUV (pardon, crossover) Honda Vezel moći će da kupe i kupci iz Evrope. Honda reaguje na zahteve svojih klijenata, i zbog toga će svoj novi model postavljen Mali SUV (pardon, crossover) Honda Vezel moći će da kupe i kupci iz Evrope. Honda reaguje na zahteve svojih klijenata, i zbog toga će svoj novi model postavljen Rating: 0

Honda Vezel: Mali SUV stiže u Evropu

Advertisement

Mali SUV (pardon, crossover) Honda Vezel moći će da kupe i kupci iz Evrope. Honda reaguje na zahteve svojih klijenata, i zbog toga će svoj novi model postavljen na bazi modela Jazz, ponuditi i kupcima na Starom kontinentu…

honda-vezel

 

Još uvek nema preciznih informacija o tome, koji motori će pokretati Vezel na evropskim tržištima. Kod “kuće” u Japanu, Vezel se prodaje sa benzinskim motorom zapremine 1.5 litara, koji razvija 96 kW i 155 Nm. Vezel je na tamošnjem tržištu dostupan i kao hibrid, u kojem pogonski sistem čine isti benzinski motora i elektromotor snage 22 kW i maksimalnog obrtnog momenta od 160 Nm.

honda-vezel2

 

Obe verzije su dostupne sa pogonom na prednje točkove ili sa pogonom na sve točkove. Hibridna verzija je uparena sa sedmostepenim automatskim menjačem, dok model sa konvencionalnim pogonom uparen sa bestepenim CVT menjačem.

honda-vezel3

 

Vezel meri dužinu od 4.295 mm, širinu od 1.700 mm, visinu od 1.605 mm, a zapremina prtljažnog prostora iznosi 453 litra. Motorizacija, kao i zvaničnan naziv za Evropu (moguće je da će to biti CR-U), biće objavljeni kasnije. Na našem tržištu, novi Hondin crossover možemo očekivati 2015. godine, ali ni ova informacija još uvek nije potvrđena.

Izvor: www.automagazin.rs

Komentari korisnika: