Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hyundai doveo trećeg direktora iz BMW M programa Reviewed by Momizat on . Južnokorejski Hyundai doveo je novog, trećeg direktora iz BMW M odelenja kako bi unapredio svoju sportsku N diviziju (* Oznaka N je od Nirburgring, gde Hyundai Južnokorejski Hyundai doveo je novog, trećeg direktora iz BMW M odelenja kako bi unapredio svoju sportsku N diviziju (* Oznaka N je od Nirburgring, gde Hyundai Rating: 0

Hyundai doveo trećeg direktora iz BMW M programa

Advertisement

Južnokorejski Hyundai doveo je novog, trećeg direktora iz BMW M odelenja kako bi unapredio svoju sportsku N diviziju (* Oznaka N je od Nirburgring, gde Hyundai razvija svoju sportsku seriju).

hyundai

Nakon Alberta Birmana i Fajeza Abdul Rahmana, u Hyundai je stigao i Tomas Šemer koji ima 31-godišnje iskustvo iz bavarskog giganta. On je od 1. marta zadužen za odelenje vozila visokih performansi i motosporta. Njemu će kao i u BMW M direktor biti upravo Birman, koji je u Seul stigao 2015.

U međuvremenu je došao Abdul Rahman i preuzeo Genesis brend, dok je u BMW radio na razvoju Serije 7, X i M modela.

Plan Hyundaija je razvoj “N Sport” linije dizajna i performansi do kraja ove godine, čime bi konkurisao BMW M Spotu i Audiju S-line. Iako Hyundai trenutno ima samo jedan N model u prodaji (i30 N), planira da to značajno proširi u narednom period. Sledeće godine će na tržištu da se pojavi Veloster N, a posle njega bi trebalo da stigne i Tucson N.

Izvor: B92.net

Komentari korisnika: