Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Hyundai na luksuznu klasu napada crossoverom Reviewed by Momizat on . Daleko su Korejski brandovi dogurali od onoga što nam se nudilo krajem prošlog stoljeća. Svojom kvalitetom dobrano pušu za vrat europskim automobilima, a otkako Daleko su Korejski brandovi dogurali od onoga što nam se nudilo krajem prošlog stoljeća. Svojom kvalitetom dobrano pušu za vrat europskim automobilima, a otkako Rating: 0

Hyundai na luksuznu klasu napada crossoverom

Advertisement

Daleko su Korejski brandovi dogurali od onoga što nam se nudilo krajem prošlog stoljeća. Svojom kvalitetom dobrano pušu za vrat europskim automobilima, a otkako se smišljaju u Europi ni dizajn im nije daleko od onog što Stari kontinent “voli”.

hyundai-crossover

U jednom segmentu Koreanci još uvijek kaskaju za Europom, a to je luksuz. No ni to neće dugo trajati jer Hyundai sprema luksuzni crossover kojeg se ne bi posramili ni Audi, BMW, Infiniti, Lexus, Mercedes ili Porsche…

Ako pratite stanje na tržištu automobila onda ste primijetili trend koji već neko vrijeme njime dominira. To je prodaja luksuznih, ultra skupih i jedinstvenih primjeraka automobila. Zbog njega sve više brandova stvara odjele koji pripremaju upravo takva vozila. Hyundai možda neće raditi jedinstvene primjerke svojih automobila, ali će zato ponuditi luksuzni crossover kakvog do sada nije imao u prodaju.

Taj novitet bit će zasnovan na aktualnoj generaciji modela Santa Fe. To je za sada sve što se može saznati o ovom novitetu o kojem Hyundai razmišlja.

Izvor: www.automotoportal.hr

Komentari korisnika: