Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kad cijena nije problem: Prodano preko 300 Chirona Reviewed by Momizat on . Iz Bugattija javljaju kako su ove godine u potpunosti ispunili plan proizvodnje, ali i kako će Chiron uskoro biti rasprodan. 2017. godina je ispunila očekivanja Iz Bugattija javljaju kako su ove godine u potpunosti ispunili plan proizvodnje, ali i kako će Chiron uskoro biti rasprodan. 2017. godina je ispunila očekivanja Rating: 0

Kad cijena nije problem: Prodano preko 300 Chirona

Advertisement

Iz Bugattija javljaju kako su ove godine u potpunosti ispunili plan proizvodnje, ali i kako će Chiron uskoro biti rasprodan.

bugati

2017. godina je ispunila očekivanja, a to znači da je Bugatti ostvario plan i proizveo svih 70 planiranih Chirona. I isporučio ih kupcima širom svijeta.

Trenutno je prodano preko 300 Chirona, a gotovo pola će ih ostati u Europi. 26% prodanih primjeraka će put Amerike, dok je 31% rezervirano za Aziju i to većim dijelom za Bliski istok (23%). Podsjetimo, proizvodnja Chirona startala je na jesen prošle godine, a prvi primjerak kupcu je isporučen u ožujku ove godine.

Na proizvodnji jednog Chirona radi 20 radnika gotovo šest mjeseci sklapajući ručno 1800 dijelova. U to ne ulaze testiranja gotovog proizvoda koji mora proći najsurovije uvjete i prevaliti 300-tinjak testnih kilometara na raznim poligonima i stazi. Početna cijena je 2,4 milijuna eura.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: