Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Koncept u čast 100 godina BMW-a Reviewed by Momizat on . Krajem 1913. godine, osnovana je mala njemačka kompanija po imenu Rap Motorenwerke GmbH, koja se bavila proizvodnjom vojnih aviona. Manje od četiri godine kasni Krajem 1913. godine, osnovana je mala njemačka kompanija po imenu Rap Motorenwerke GmbH, koja se bavila proizvodnjom vojnih aviona. Manje od četiri godine kasni Rating: 0

Koncept u čast 100 godina BMW-a

Advertisement

Krajem 1913. godine, osnovana je mala njemačka kompanija po imenu Rap Motorenwerke GmbH, koja se bavila proizvodnjom vojnih aviona.

Manje od četiri godine kasnije, Rapp Motorenwerke se udružila u kompaniju koja je dobila naziv Bayerische Motorenwerke GmbH, danas poznatiju kao BMW (bavarska fabrika motora).

U čast stogodišnjice osnivanja kompanije Rapp Motorenwerke , automobilski dizajner iz Makedonije, Dejan Hristov, dizajnirao je model po imenu BMW Rapp 100th Anniversary koncept, koji uprkos tome što nosi oznaku BMW-a, nema nikakve sličnosti sa savremenim kreacijama iz Minhena, ali svojim jedinstvenim izgledom i te kako ostavlja utisak.

Koncept je zamišljen kao dvosjed roudster sa izuzetno dugačkom haubom pod koju se može staviti bilo koji motor sa unutrašnjim sagorevanjem koji je dostupan na tržištu. Karakteriša ga vrlo malo vetrobransko staklo i jednostavan enterijer, fokusiran na vozača.

BMW Rapp 100th Anniversary takođe donosi prednji branik ekstremno agresivnog izgleda, kao i vrlo male prednje farove. Automobil takođe ima bogat izbor savremenih tehnoloških sistema, uključujući i digitalne retrovizore.

Komentari korisnika: