Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kraj proizvodnje Mercedesovog Hulka G500 4×4² Reviewed by Momizat on . Mercedes se odlučio na nevjerojatan pothvat, okončat će proizvodnju G klase ovog mjeseca koja je na opasnim steroidima, a radi se o modelu Mercedes-Benz G 500 4 Mercedes se odlučio na nevjerojatan pothvat, okončat će proizvodnju G klase ovog mjeseca koja je na opasnim steroidima, a radi se o modelu Mercedes-Benz G 500 4 Rating: 0

Kraj proizvodnje Mercedesovog Hulka G500 4×4²

Advertisement

Mercedes se odlučio na nevjerojatan pothvat, okončat će proizvodnju G klase ovog mjeseca koja je na opasnim steroidima, a radi se o modelu Mercedes-Benz G 500 4×4² koji se u Njemačkoj prodavao po cijeni od 230.000 eura.

mercedes-benz-g500-4x4

Inače na ovom vrhunskom terencu podvozje je ojačano pločama od nehrđajućeg čelika, zbog zaštite donjih dijelova vozila. Nema te prepreke u terenskoj vožnji koju ne može savladati, zahvaljujući 22 colnim Off-road gumama.

Pokreće ga 4.0 litarski bi-turbo V8 agregat s 422 KS i 610 Nm okretnog momenta, a stotku hvata za 5.3 sekunde.

Ako se pitate za onaj kvadrat u samom nazivu vozila?! Znači da vozilo ima specijalno oslanjanje sa sustavom dvostrukih opruga i amortizera na svakom kotaču.

Prisjetimo se da je prvi primjerak Mercedes-Benza G 500 4×4² stigao u salone tek u prosincu 2015., a kraj proizvodnje ovog modela nije veliko iznenađenje jer uskoro će Mercedes predstaviti novu generaciju G klase.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: