Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kraj proizvodnje za DS4 i DS5 Reviewed by Momizat on . PSA premium brend DS je potvrdio da će u maju u fabrikama Mulhouse i Sochaux u Francuskoj prestati sa proizvodnjom modela DS4 i DS5. Zajedno sa regularnim DS4, PSA premium brend DS je potvrdio da će u maju u fabrikama Mulhouse i Sochaux u Francuskoj prestati sa proizvodnjom modela DS4 i DS5. Zajedno sa regularnim DS4, Rating: 0

Kraj proizvodnje za DS4 i DS5

Advertisement

PSA premium brend DS je potvrdio da će u maju u fabrikama Mulhouse i Sochaux u Francuskoj prestati sa proizvodnjom modela DS4 i DS5.

ds 4 601

Zajedno sa regularnim DS4, prestaje i proizvodnja modela DS4 Crossback. Podsećanja radi, u pitanju je (pro)terenska varijanta sa povišenim klirensom (+ 30 mm), dodatnim zaštitnim elementima koju automobilu daju robusniji izgled, kao i sa većim alu točkovima.

ds5 1

DS5 neće dobiti naslednika, dok bi zamena za DS4 trebalo da stigne za nekoliko godina, i to u vidu novog premium modela C segmenta, kao rivala Mercedesu A klase i Audiju A3.

ds 4 6

U evropskoj ponudi DS brenda ostaju DS3, DS3 Cabrio i DS7 Crossback, a uskoro će im se pridružiti i novi manji crossover DS3 Crossback

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: