Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kris Evans napušta Top Gear Reviewed by Momizat on . Televizijski voditelj Kris Evans napustio je Top Gear, samo jednu sezonu nakon što je bio deo ekipe koja zamenjuje prethodne zvezde ove emisije. Evans je potpis Televizijski voditelj Kris Evans napustio je Top Gear, samo jednu sezonu nakon što je bio deo ekipe koja zamenjuje prethodne zvezde ove emisije. Evans je potpis Rating: 0

Kris Evans napušta Top Gear

Advertisement

Televizijski voditelj Kris Evans napustio je Top Gear, samo jednu sezonu nakon što je bio deo ekipe koja zamenjuje prethodne zvezde ove emisije.

kris-evans (2)

Evans je potpisao ugovor na tri godine sa BBC-jem, skupa sa timom od ukupno šest voditelja, umesto nekadašnje čuvene trojke koju su činili Klarkson, Mej i Hamond.

Nakon što nove epizode nisu dočekane dobro od strane publike, što je, posledično, dovelo do pada gledanosti, Evans je juče na Twitteru objavio da napušta emisiju:

kris-evans (1)

“Nova emisija do sada je imala više od 30 miliona pregleda samo u Ujedinjenom Kraljevrstvu, a prodata je na 130 različitih teritorija širom sveta,” kaže Evans.

On se takođe suočava sa optužbom za seksualni napad od ranije, kako prenosi UK Sunday list, a smatra se da Metropolitan Police trenutno ispituje ove navode.

Evans je negirao tačnost ove informacije, rekavši i to da će njegovi drugi projekti – uključujući ulogu radio voditelja na BBC Radio 2 emisiji Breakfast Show – ostati aktuelni.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: