Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Krokodilska koža u unutrašnjosti Mercedes-a G65 AMG Reviewed by Momizat on . Ruski TopCar predstavio je unutrašnjost za Mercedes G65 AMG izrađenu od krokodilske kože. Na slikama se nalazi verzija koju je prethodno tunirao njemački Hamann Ruski TopCar predstavio je unutrašnjost za Mercedes G65 AMG izrađenu od krokodilske kože. Na slikama se nalazi verzija koju je prethodno tunirao njemački Hamann Rating: 0

Krokodilska koža u unutrašnjosti Mercedes-a G65 AMG

Advertisement

Ruski TopCar predstavio je unutrašnjost za Mercedes G65 AMG izrađenu od krokodilske kože. Na slikama se nalazi verzija koju je prethodno tunirao njemački Hamann.
Hamannov tuning program za ovaj model donosi novu haubu izrađenu od ugljičnih vlakana, dodatna LED svjetla u donjem dijelu prednjeg branika, modificiran stražnji branik, tri ispušne cijevi, zadnji spojler i pokrov rezervne gume od ugljičnih vlakana. Snaga V12 motoru je povećana na 702KS i 1110Nm (+ 66KS i 175Nm u odnosu na fabričku verziju). Vrhunac ovog projekta predstavlja TopCarova kabina koja osim krokodilske kože sadrži još i alkantaru te perforiranu bež kožu.

Komentari korisnika: