Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lamborghini će koristiti V10 i V12 dok god bude moguće Reviewed by Momizat on . Lamborghini se od svojih početaka oslanja na korištenje velikih atmosferskih motora, tako da je čak i prvi model 350 GT koristio V12 motor. Šef razvoja kompanij Lamborghini se od svojih početaka oslanja na korištenje velikih atmosferskih motora, tako da je čak i prvi model 350 GT koristio V12 motor. Šef razvoja kompanij Rating: 0

Lamborghini će koristiti V10 i V12 dok god bude moguće

Advertisement

Lamborghini se od svojih početaka oslanja na korištenje velikih atmosferskih motora, tako da je čak i prvi model 350 GT koristio V12 motor.

2017-lamborghini-huracan

Šef razvoja kompanije, Maurizio Reggiani najavio je kako će tvrtka pokušati ostati vjerna svojoj tradiciji koliko god će to biti moguće, tako da će i sadašnji motor, koji se ugrađuju u Huracan i Aventador, nastaviti biti dio ponude.

Lamborghini je ostao jedan od rijetkih proizvođača automobila koji pruža otpor uvođenju tehnologija poput turbopunjača ili hibridnog pogona, ali i on je pokleknuo, tako da će prvi model s upravo tim tehnologijama biti Urus SUV koji će debitirati početkom prosinca.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: