Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lamborghini Egoista – koncept za sebične Reviewed by Momizat on . Tek sto smo se navikli na neobičan oblik Lamborghini Venena, predstavljenog u martu na sajmu Ženevi, a iz Italije stiže novi super automobil, još egzotičniji i Tek sto smo se navikli na neobičan oblik Lamborghini Venena, predstavljenog u martu na sajmu Ženevi, a iz Italije stiže novi super automobil, još egzotičniji i Rating: 0

Lamborghini Egoista – koncept za sebične

Advertisement

Tek sto smo se navikli na neobičan oblik Lamborghini Venena, predstavljenog u martu na sajmu Ženevi, a iz Italije stiže novi super automobil, još egzotičniji i sa lucidnijim dizajnom.

Riječ je o konceptu nazvanom Lamborghini Egoista, predstavljenom na zabavi koju je kompanija organizovala povodom proslave pola vijeka postojanja.

Koncept specifičnog imena, nazvan tako jer ima samo jedno sedište, dolazi u narandžasto-sivoj kombinaciji boja, dok izuzetno agresivan izgled duguje činjenici da mu je inspiracija bio američki borbeni helikopter po imenu Apač.

Pod haubom mu se nalazi 5,2-litarski V10 motor sa Gallarda sa 600 KS. Na našu veliku žalost, ovo su za sada jedini dostupni podaci o ovom konceptu, pa ćemo za više detalja morati da se strpimo.

Komentari korisnika: