Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Land Rover neće umiroviti aktualni Defender zbog velike potražnje Reviewed by Momizat on . Legendarni Defender još će neko vrijeme biti na tržištu u ovom obliku. Vjerujemo li aktualnim glasinama proizvodnja Defendera trebala bi se još malo odužiti. Po Legendarni Defender još će neko vrijeme biti na tržištu u ovom obliku. Vjerujemo li aktualnim glasinama proizvodnja Defendera trebala bi se još malo odužiti. Po Rating: 0

Land Rover neće umiroviti aktualni Defender zbog velike potražnje

Advertisement

Legendarni Defender još će neko vrijeme biti na tržištu u ovom obliku. Vjerujemo li aktualnim glasinama proizvodnja Defendera trebala bi se još malo odužiti.

defender

Posljednji terenac s proizvodne je trake trebao stići u prosincu ove godine, no miris novca produljit će život ovom modelu još malo duže…

Velik broj narudžbi za aktualni Defender mogao bi produljiti njegov životni ciklus. Dvije su različite verzije priče. Dok Birmingham Post piše kako će se proizvodnja produljiti do veljače sljedeće godine, dok drugi izvor spominje travanj. Kada u konačnici Land Rover i odluči umiroviti defender on će vjerojatno biti prekrižen za Europu i slična tržišta, ali će se nastaviti proizvoditi u Indiji za tamošnju klijentelu.

Nova generacija Defendera proizvodit će se pak u Poljskoj ili Slovačkoj, a kako je nedavno s Magnom potpisan ugovor o proizvodnji neimenovanih modela lako je moguće da će novi Defender na svijet dolaziti i u Austriji.

Izvor: automotoportal.hr

Komentari korisnika: