Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Makedonac je jurio autocestom 250 na sat i ostao bez vozačke Reviewed by Momizat on . Brodsko-posavska policija je 31-godišnjeg 'rekordera' zaustavila za Novu godinu oko 12.45 sati, te su ga isključili iz prometa autocestom. 'Zaradio' je novčanu Brodsko-posavska policija je 31-godišnjeg 'rekordera' zaustavila za Novu godinu oko 12.45 sati, te su ga isključili iz prometa autocestom. 'Zaradio' je novčanu Rating: 0

Makedonac je jurio autocestom 250 na sat i ostao bez vozačke

Advertisement

Brodsko-posavska policija je 31-godišnjeg ‘rekordera’ zaustavila za Novu godinu oko 12.45 sati, te su ga isključili iz prometa autocestom. ‘Zaradio’ je novčanu kaznu

sat

Divljanje autocestom A3 kod Nove Gradiške u utorak su zaustavili novogradiški prometni policajci, a Makedonca koji je automobilom njemačkih registracija jurio brzinom od 254 kilometara na sat novčano su kaznili i na mjesec dana mu zabranili vožnju vozilom B kategorije.

Brodsko-posavska policija je 31-godišnjeg ‘rekordera’ zaustavila za Novu godinu oko 12.45 sati, te su ga isključili iz prometa autocestom.

Makedonac je automobilom njemačkih registracija vozio brzinom većom od 250 kilometara na sat, iako je ograničenje na autocesti 130 km/h.

Novčano je kažnjen te mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana.

Izvor: 24sata.hr

Komentari korisnika: