Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Marka Jeep osvojila brojna priznanja njemačkog časopisa Off-road Reviewed by Momizat on . Legendarni terenski model ostaje vjeran svom ugledu osvajanjem brojnih nagrada u godišnjem izboru čitatelja njemačkog časopisa Off-road, specijaliziranog za SUV Legendarni terenski model ostaje vjeran svom ugledu osvajanjem brojnih nagrada u godišnjem izboru čitatelja njemačkog časopisa Off-road, specijaliziranog za SUV Rating: 0

Marka Jeep osvojila brojna priznanja njemačkog časopisa Off-road

Advertisement

Legendarni terenski model ostaje vjeran svom ugledu osvajanjem brojnih nagrada u godišnjem izboru čitatelja njemačkog časopisa Off-road, specijaliziranog za SUV i 4×4 vozila.

Jeep_Wrangler_Off-road

S ukupno 174 modela u 13 kategorija nagrade, marka Jeep se istaknula osvajanjem dvaju prvih mjesta, kao što je to činila protekle dvije godine. Jeep Wrangler je osvojio prvo mjesto u kategoriji A off-road vozila već petu godinu zaredom s 29,4 posto glasova čitatelja, što je više od drugoplasiranog modela (koji je imao 23,9 posto glasova).

Jednako tako, ove godine je po prvi put novi model Jeep Wrangler (JL), četvrta generacija originalnog off-road vozila, osvojila nagradu čitatelja Off-road. U međuvremenu je Jeep Renegade proglašen najboljim kompaktnim SUV vozilom u C kategoriji i to četvrtu godinu zaredom. Renegade je broj jedan prema glasovima čitatelja časopisa Off-road s osvojenih 16,8 posto glasova. To je posebno impresivno postignuće jer je Renegade prvi model marke Jeep koji se natječe u klasi kompaktnih SUV vozila. Njegov nepogrešiv dizajn Jeepa, kao i vodeće sposobnosti u klasi 4×4, posebno su dobro dočekane kod čitatelja časopisa Off-road.

Vodeći model marke, Jeep Grand Cherokee, zauzeo je drugo mjesto u B kategoriji luksuznih off-road vozila, ispred većine uvoznih marki u Njemačkoj. Potpuno novi Wrangler zauzeo je drugo mjesto kao najbolje uvozno vozilo u kategoriji Novo, što je posebno važno priznanje stoga što model još nije službeno plasiran na tržište u Europi i još nije viđen na europskim cestama.

Dodjela nagradi časopisa Off-road započela je 1982, a čitateljima omogućuje da glasuju za svoje omiljene modele. U anketama časopisa Off-road 2018. godine sudjelovalo je više od 43.500 čitatelja.

Izvor: autonet.hr

Komentari korisnika: