Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

McLaren radi na novom superautomobilu Reviewed by Momizat on . Ako je vjerovati najnovijim izvještajima, britanski McLaren radi na novom superautomobilu koji će se u njegovoj postavi smjestiti između 12C i P1 modela. Mister Ako je vjerovati najnovijim izvještajima, britanski McLaren radi na novom superautomobilu koji će se u njegovoj postavi smjestiti između 12C i P1 modela. Mister Rating: 0

McLaren radi na novom superautomobilu

Advertisement

Ako je vjerovati najnovijim izvještajima, britanski McLaren radi na novom superautomobilu koji će se u njegovoj postavi smjestiti između 12C i P1 modela.

mclaren-automotive-first-anniversary-b_1200

Misteriozno vozilo navodno nosi interni naziv P15, a trebalo bi biti opremljeno monokoknom šasijom od ugljičnih vlakana i srednje postavljenim turbo motorom. Detalji neće biti poznati još neko vrijeme, no pretpostavlja se kako bi automobil mogao koristiti temeljito prerađenu verziju 3.8-litrenog V8 bi-turbo agregata koji pogoni McLaren 12C.

Ne postoje naznake koliko dugo ćemo morati čekati na novu vrhunsku jurilicu iz radionice legendarnog proizvođača, no već su počela nagađanja o mogućoj cijeni  koja bi mogla iznositi oko 480.000 eura. Također, kompanija će navodno ponuditi nekoliko novih verzija P13 modela, uključujući cabrio izvedbu i vrhunsku varijantu koja bi postala konkurencija Porscheu 911 GT3.

Izvor: www.mojauto.net

Komentari korisnika: