Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mercedes-Benz potvrdio parišku premijeru nove B klase Reviewed by Momizat on . Mercedesova obitelj kompaktnih automobila će uskoro dobiti novog člana. Točnije, Mercedes će na ovogodišnjem pariškom auto salonu početkom sljedećeg mjeseca pre Mercedesova obitelj kompaktnih automobila će uskoro dobiti novog člana. Točnije, Mercedes će na ovogodišnjem pariškom auto salonu početkom sljedećeg mjeseca pre Rating: 0

Mercedes-Benz potvrdio parišku premijeru nove B klase

Advertisement

Mercedesova obitelj kompaktnih automobila će uskoro dobiti novog člana. Točnije, Mercedes će na ovogodišnjem pariškom auto salonu početkom sljedećeg mjeseca predstaviti novu treću generaciju svog MPV-a, odnosno novu B klasu.

Mercedes-Benz

Nova će se B klasa dakako temeljiti na platformi trenutne A klase, a u odnosu na svog prethodnika ovaj bi novitet trebao ponuditi dinamičniju vanjštinu, prostraniji interijer, bogatiju i napredniju opremu posebno kada je riječ o sigurnosti i infotainmentu. Primjerice, nova će B klasa biti opremljena sustavom MBUX s objedinjenom digitalnom instrumentnom pločom i velikim središnjim zaslonom. Ovaj će sustav biti dostupan sa zaslonima u nekoliko veličina i vrlo vjerojatno kao dio standardne opreme.

Benzinska i dizelska motorizacija će također biti posuđena iz A klase, a dodajmo kako će Mercedes u Parizu predstaviti i modele Mercedes-AMG A 35, novu generaciju modela GLE, električni crossover EQC, limuzinsku A klasu te konceptni model EQ Silver Arrow.

Izvor: autonet.hr

Komentari korisnika: