Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Milioniti primjerak modela Nissan Juke napustio proizvodnu traku! Reviewed by Momizat on . Osam godnina je trebalo kompaniji Nissan da konstruiše million primeraka modela Juke u postrojenju u Sanderlendu. Ova britanska fabrika proizvodi novi Juke na s Osam godnina je trebalo kompaniji Nissan da konstruiše million primeraka modela Juke u postrojenju u Sanderlendu. Ova britanska fabrika proizvodi novi Juke na s Rating: 0

Milioniti primjerak modela Nissan Juke napustio proizvodnu traku!

Advertisement

Osam godnina je trebalo kompaniji Nissan da konstruiše million primeraka modela Juke u postrojenju u Sanderlendu. Ova britanska fabrika proizvodi novi Juke na svakih 105 sekundi.

Nissan Juke  (2)

Nissan Juke, jedan od prvih kompaktnih krosover modela na tržištu, dosupan je sa velikim brojem opcija i mogućnosti za personalizaciju, odnosno, da budemo precizniji, on se prodaje sa više od 23.000 različitih kombinacija.

Milioniti primerak ovog modela nosi oznaku Tekna i ofarban je u “Vivid Blue” boju, koja je ujedno i najnovija dostupna boja za ovaj model.

“Pre osam godina na tržištu nije postojao nijedan model kao što je Juke. Upravo iz tog razloga, on je kreirao potpuno novi segment i doneo je upečatljiv, nikada viđen dizajn vozila na tržište”, naveo je Kevin Ficpatrik, potpredsednik proizvodnje evropksog odeljenja kompanije Nissan. “Od danas imamo million klijenata koji su kupili model Juke, koji je i dalje jedan od lidera u svom segment”, dodao je on.

“Sjajan je prizor kada vidimo da je novi model za 2018. godinu, sa svim svojim unapređenjima i dodatnim opcijama popularan kao i prvi model koji je našu proizvodnu traku napustio 2010. godine”, naveli su predstavnici kompanije u svom saopštenju.

Nissan Juke  (1)

Naime, model Juke je bio drugi krosover model kompanije Nissan koji se proizvodi u britnaskom postrojenju, nakon većeg modela Qashqai, čija je proizvodnja počela 2006. godine.

Uprkos činjenici da je na tržištu od 2010. godine, Juke zaista i dalje jeste jedan od najpopularnijih modela u svom segmentu, s obzirom da je prošle godine prodato 95.000 primeraka u Evropi.

Novi model je osvežen kako bi i dalje bio konkurentan među sve većom konkurencijom, te je dobio neke odlike koje krase premijum modele, novu tamnu, hromiranu V-motion masku (rešetku) hladnjaka, novi dizajn felni i živopisne boje kako spolja tako i u enterijeru.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: