Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mini će od 2018. godine imati novi logo Reviewed by Momizat on . Kompanija Mini je odlučila da od sledeće godine, na svojim modelima stavlja pojednostavljenu verziju svoje oznake, koja predstavlja omaž klasičnom Mini logou ko Kompanija Mini je odlučila da od sledeće godine, na svojim modelima stavlja pojednostavljenu verziju svoje oznake, koja predstavlja omaž klasičnom Mini logou ko Rating: 0

Mini će od 2018. godine imati novi logo

Advertisement

Kompanija Mini je odlučila da od sledeće godine, na svojim modelima stavlja pojednostavljenu verziju svoje oznake, koja predstavlja omaž klasičnom Mini logou kompanije.

mini-logo

Kompanija Mini je najavila da će od marta sledeće godine koristiti osveženu verziju svoje zvanične oznake. Oznaka je u suštini ista, odnosno, i dalje podseća na točak sa krilima u čijoj sredini stoji naziv kompanije, ali će od sada ona biti pojednostavljena, dvodimenzionalna, a ime kompanije će biti ispisano velikim slovima.

Ovaj britanski proizvođač automobila, čiji je vlasnik kompanija BMW, je objasnila da novi logo kombinuje novi identitet koji poštuje tradicionalne vrednosti, i predstavlja filozofiju kompanije da se fokusira samo na ono što je bitno.

Nova oznaka će se nalaziti na haubi, zadnjem delu, na sredini volana kao i na daljinskim upravljačima svih Mini modela.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: