Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nissan i Mitsubishi ostaju konkurencija Reviewed by Momizat on . Prošlog oktobra, Renault-Nissan je otkupio 34 odsto (kontrolni paket) Mitsubishi Motorsa, s tim što je Karlos Gon postao predsednik odbora. Nije došlo ni do kak Prošlog oktobra, Renault-Nissan je otkupio 34 odsto (kontrolni paket) Mitsubishi Motorsa, s tim što je Karlos Gon postao predsednik odbora. Nije došlo ni do kak Rating: 0

Nissan i Mitsubishi ostaju konkurencija

Advertisement

Prošlog oktobra, Renault-Nissan je otkupio 34 odsto (kontrolni paket) Mitsubishi Motorsa, s tim što je Karlos Gon postao predsednik odbora. Nije došlo ni do kakvih drastičnih promena do sada a Mitsubishijevi čelnici kažu da njihov brend zadržava poznati identitet.

nissan-mitsubishi

„Mi smo konkurencija i ostaćemo konkurencija“, rekao je Don Sveringer iz Mitsubishija. Naravno, Nissan i Mitsubishi će razmeniti svoju ekspertizu, posebno što se tiče „plug-in“ hibrida i električnih vozila, a posebne beneficije će izvući iz podele komponenti. Ipak, Sveringen je naglasio da Nissan ne želi samo da menja bedževe na modelima.

O čemu se zapravo radi, moraćemo malo da sačekamo da bismo saznali, jer je Mitsubishi imao pokrenute biznis planove mnogo pre pripajanja alijansi, posebno što se tiče ekspanzije u segmentu krosovera, gde je Nissan etabliran.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: