Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nissan: Kriteriji pri kupnji novog automobila se mijenjaju Reviewed by Momizat on . Nissan je proveo opsežno istraživanje kojem je cilj bio utvrditi jesu li se kriteriji za kupnju automobila promijenili, te ako jesu, u kojem smjeru. I dok se ne Nissan je proveo opsežno istraživanje kojem je cilj bio utvrditi jesu li se kriteriji za kupnju automobila promijenili, te ako jesu, u kojem smjeru. I dok se ne Rating: 0

Nissan: Kriteriji pri kupnji novog automobila se mijenjaju

Advertisement

Nissan je proveo opsežno istraživanje kojem je cilj bio utvrditi jesu li se kriteriji za kupnju automobila promijenili, te ako jesu, u kojem smjeru.

Nissan-logo

I dok se nekad prilikom kupnje automobila, zanemarimo li cijenu, gledalo na performanse, potrošnju i izgled, situacija se mijenja. Čak 28 % kupaca novih automobila kod donošenja odluke o kupnji prednost daje mogućnostima povezivanja automobila, što im je važnije od potrošnje goriva.

Već poveći broj (13%) neće kupiti automobil ako on nije povezan na Internet. Više od 20% korisnika preći će na drugu marku automobila ukoliko ona pruža bolju povezivost.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: