Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nissan Quashqai mijenja svoj izgled Reviewed by Momizat on . Nissan navodno razmatra mogućnost lansiranja nove verzije Qashqaija koja bi se svojim sportskim izgledom upustila u tržišnu borbu s popularnim Range Rover Evoqu Nissan navodno razmatra mogućnost lansiranja nove verzije Qashqaija koja bi se svojim sportskim izgledom upustila u tržišnu borbu s popularnim Range Rover Evoqu Rating: 0

Nissan Quashqai mijenja svoj izgled

Advertisement

Nissan navodno razmatra mogućnost lansiranja nove verzije Qashqaija koja bi se svojim sportskim izgledom upustila u tržišnu borbu s popularnim Range Rover Evoque-om.

New Nissan-Qashqai Imags

Generalni direktor Nissana za Europu, Marco Fioravanti, nedavno je izjavio kako bi coupe-ovska izvedba Quashqaija bila hit u Europi u segmentu u kojem vlada Evoque. Pojedini izvori iz kompanije potvrdili su da bi se, ukoliko dobije zeleno svjetlo, novi Qashqai mogao pojaviti u sljedećih nekoliko godina.

2014 New Car Nissan-Qashqai

Hibridna varijanta druge generacije Qashqaija ipak neće ugledati svjetlo dana jer japanski proizvođač smatra kako njegovi konvencionalni motori već imaju izvrsnu ekonomičnost,a želi se držati uspješne formule “vrijednosti za novac”. S druge strane, Nissanov šef globalne proizvodnje, Andy Palmer, potvrdio je “nabrijanu” verziju baziranu na Nismo varijanti koja će razvijati 215 KS uz pomoć motora iz Juke Nismo RS modela.

Izvor: www.autoclick.hr

Komentari korisnika: